ΟΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ

ΟΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ

ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Ελλάδα με το πέρασμα των αιώνων έδωσε στον πλανήτη γη και στους κατοίκους της τα φώτα του πολιτισμού.
Παρέδωσε ως παρακαταθήκη, όλες τις γνωστές σήμερα επιστήμες.
Ανέδειξε μεγάλες προσωπικότητες που στο όνομα τους σήμερα υποκλίνεται ολόκληρη η οικουμένη.
Φιλοσόφους, ιστορικούς, θεολόγους, ιατρούς, μαθηματικούς, ήρωες, ημίθεους, θεούς.
Η ιστορία μας χάνεται στα βάθει των χιλιετηριών.
Οι πηγές αστείρευτες, τα ευρήματα άπειρα που αναδεικνύουν αυτήν την χώρα σε ΑΓΙΑ ΓΗ.
Δυστυχώς όμως η χώρα αυτή που δόξασε τους ήρωες της, φώτισε την οικουμένη, που στο όνομα της θα έπρεπε, αν δεν το κάνουνε, να υποκλίνοντε όλοι, ανέδειξε και πολλούς εχθρούς.
Ο μεγαλύτερος και χειρότερος και πιο επικίνδυνος σήμερα, είναι ένας λαός, που αποτελείται από μισαλλόδοξους, κακούργους δολοφόνους, Είναι η σιχαμερή εβραική φυλή. Που δεχόμενη τα φώτα του ελληνικού πολιτισμού, έγιναν οι πιο άσπονδοι εχθροί μας.
Από αυτούς έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία καταπολέμισης του ελληνικού στοιχείου, η οποία κορυφώνεται στις ημέρες σε συνεργασία πολλών γηγενών ανθελληνικών στοιχείων στην χώρα μας.
Σκοπός αυτού του μπλόγκ είναι να πολεμήσει κατά των σκοτεινών αυτών φιδιών. Όλοι λιγο πολύ γνωρίζουμε την ιστορία μας. Εμείς θέλουμε να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στην αφύπνιση, στην διάδοση και στην συνέχεια της ορθής ιστορίας των ελλήνων.
Δεν είμαστε ιστορικοί, αντλούμε τις αναρτήσεις από ελληνικές πηγές και είμαστε ευγνώμονες αν κάποιοι φίλοι αναγνώστες μπορούν να μας εμπλουτίσουν τις πηγές μας και να μας βοηθήσουν με δικές τους πηγές, έτσι ώστε να γίνει ένας ιστορικός θησαυρός.
Το ότι σήμερα βάλλεται η περίοδος της επανάστασης του 1821 θα κάνουμε ένα άλμα στην ατέλειωτη ιστορία να αναρτήσουμε σαν αρχή τις μορφές του ελληνικού αγώνα. Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής και μία μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους αυτούς που έδωσαν ακόμα και την ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου